A BARF komplett menük kutyusok számára ideálisak. A menük mindig egyféle fehérjeforrásból készülnek (kivéve a vegyes menüt), így ha kedvenced allergiás valamire, választásod után biztosan nincs olyan összetevő a menüben, mely előhozhat allergiás reakciót egy adott hústípusra.

A BARF komplett menük a hús (és csontos menük esetén húsos csont rész vagy darált csont) mellett 8 féle zöldség-gyümölcsből készült pépet is tartalmaznak, ezzel biztosítva a vitamin és rostbevitelt is. Ez nagyon fontos, hogy a kutyusnak ne legyen székrekedése, a széklet kellőképpen képlékeny maradjon, illetve a szükséges vitaminokat is megkapja. A zöldség-gyümölcs mix pépesítése pedig biztosítja a felszívódást is, hiszen a ragadozó kutyusok emésztőrendszere alapvetően nem a zöldségek vagy gyümölcsök emésztésre lett kitalálva. A belsőségek és a lazacolaj további fontos vitaminforrás, illetve elengedhetetlen a selymes, csillogó szőrzetért.

A BARF komplett menük 10 különféle hússal kaphatóak, így allergiás kutyusok esetén is bőven marad lehetőség hogy olyan hússal etessük, amit elfogad a szervezete. Érdemes a lehetséges fehérjeforrásokat legalább 3-4 hetente változtatni az elérhető menükből a kiegyensúlyozott tápláltság érdekében.

Legyen szó bármilyen méretű kutyáról, a BARF komplett menük a legtökéletesebb fajta-specifikus táplálkozást segítik. A gyártók elkötelezettek a legtisztább és legtáplálóbb állateledelek iránt, így minden hozzávaló és elkészített termék tökéletesen nyomon követhető, azok emberi fogyasztásra szánt alapanyagokból készültek. Egyedüli nyers menü gyártóként elérték, hogy megfelelnek a legszigorúbb állami szabályrendszereknek is. (Forrás: BARF MAGYARORSZÁG) Legyen szó bármilyen méretű kutyáról, a BARF komplett menük a legtökéletesebb fajta-specifikus táplálkozást segítik. A gyártók elkötelezettek a legtisztább és legtáplálóbb állateledelek iránt, így minden hozzávaló és elkészített termék tökéletesen nyomon követhető, azok emberi fogyasztásra szánt alapanyagokból készültek. Egyedüli nyers menü gyártóként elérték, hogy megfelelnek a legszigorúbb állami szabályrendszereknek is. ​

(Forrás: BARF MAGYARORSZÁG)