Veled is előfordult már, hogy pont azt az egy dolgot felejtetted el megvenni, amiért tulajdonképpen elindultál bevásárolni? Most adunk pár tippet, hogyan kerüld el ezeket a bosszantó pillanatokat!

Otthoni lista

A jó bevásárlólista nem a szupermarketbe vezető úton születik meg, hanem jóval azelőtt, és egy alapos otthoni leltárral indul. Először térképezzük fel, hogy mi van otthon; vegyük részletesen végig a hűtőt, a mélyhűtőt és a kamrát is. Könnyen lehet, hogy találunk olyan termékeket, amikről már régen elfeledkeztünk. Ekkor azt is ellenőrizhetjük, hogy a korábban vásárolt termékek esetleg megromlottak-e, kell-e belőlük újat vásárolni.

Indulj el napok alapján!

A szupermarketek termékkínálatát látva sokszor öntheti el az embert a bőség zavara: annyi minden tetszetős a kínálatból, hogy nem is tudja, mivel kellene kezdeni. Ha csupán ételek, ízek szerint haladunk, sok minden kimaradhat a szórásból, és utólag vakarhatjuk a fejünket. Ennél jobb megközelítés lehet, ha napok szerint szerkesztjük a bevásárlólistát. Gondoljuk át, mire lesz majd szükségünk a rohanós hétfő reggelitől egészen a vasárnapi családi ebédig, ez ugyanis jó keretet adhat mind a képzelőerőnknek, mind pedig a pénztárcánknak.

vásárlás

Külön listák a különböző bevásárlásokra

Bevásárlásnak számít az is, amikor csak egy csokiért ugrunk le a sarki közértbe, és az is, amikor dugig tömjük friss áruval a kocsi csomagtartóját. Néhány jól elhatárolható kategóriát persze mindenki felismerhet a saját életében, ezekre pedig érdemes egyedi minta-bevásárlólistákat készíteni, hogy azokat csak frissíteni kelljen indulás előtt. Nem csak macerás minden beszerzés előtt nulláról kezdeni a tervezést, de anyagilag is elcsúszhatunk azon, ha minden bevásárlás ugyanolyan kicsiből indul, de lépésenként mindig nagyobbra nő.

GRoby alkalmazás

A GRoby mobilakalmazásának hála nincs már szükség ceruzára és kockás füzetre a listakészítésekhez. Az applikáció segítségével könnyedén böngészhetsz webáruházunk kínálatában, és annyi bevásárlólistát hozhatsz létre, amennyit csak akarsz! Sőt, néhány egyszerű lépésben meg is rendelheted a kiválasztott termékeket. Innen nézve tehát nemcsak kockás lapra, de még csak egy laptopra sincs szükséged ahhoz, hogy feltöltsd a hűtőd!

Töltsd le a GRoby Okoslista alkalmazását, ami elérhető az AppStore-ban!