Kedves Látogatónk!

Sok szeretettel köszönt Téged a 2018 júliusában indult GRoby blog!

Nem ismered még a GRoby nevet?

Szupermarket-hálózatunk 1992 óta, tehát több, mint két és fél évtizede működik Budapesten, jelenleg öt üzletben szolgáljuk ki a hozzánk betérő vásárlókat. Széles áruválasztékkal, mindig mosolygó eladókkal és nagyon sok különleges termékkel várjuk a fővárosban élőket a hét minden napján. Mindemellett az országban elsőként mi indítottuk útjára házhozszállítás szolgáltatásunkat és webáruházunkat még 2000-ben, amely ma is a hazai e-commerce piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Legutóbb épp 2018 júniusában kaptuk meg az Év Internetes Kereskedője verseny felhasználó élmény különdíját.

 

Ezzel a bloggal az a célunk, hogy felhasználva a sok-sok éves élelmiszer-kereskedelemben szerzett tapasztalatunkat, illetve az értékesítésből származó piaci rálátásunkat, segítsünk Neked eligazodni a háztartás és a táplálkozás világában. Itt a blogon csupa hasznos cikket és saját készítésű érdekes tartalmat találhatsz majd, amelyek mindegyikét mi magunk készítettük, csak Neked, kedves Olvasó!

Reméljük, hogy sok számodra értékes tartalmat találsz, és túl azon, hogy cikkeink segítséget nyújtanak, talán még pár kellemes percet, aktív kikapcsolódást is jelenthet majd számodra a blog olvasása. Mint mindenben, ebben is igyekszünk majd a legjobbra törekedni, így kérünk Téged, hogy a tartalommal kapcsolatos meglátásaid, ötleteid és javaslataid ne habozz elküldeni nekünkMinden jobbító szándékú kritikára és új gondolatra nyitottak vagyunk!

Kellemes olvasást kívánunk Neked!

Üdvözlettel,
a GRoby Online Shop csapata